Середа, 01.05.2024, 16:23
Вітаю Вас Гість | RSS

ВОЛИНЯК

Категорії розділу
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Травень » 24 » АТО на Донбасі хвора на "чеченський " вірус
18:29
АТО на Донбасі хвора на "чеченський " вірус

 

АТО на Донбасі хвора на "чеченський " вірус. Вірус зради, коли свої , за гроші , зраджують своїх. Продають маршрути пересування колон, гелікоптерів, адреси проукраїнських активістів. За добу три випадки :Волноваха, Карлівка, Рубіжне. АТО повністю виправдовує свою назву-антитерористична. Нашим воякам , у більшості своїй, протистоять найманці, як з Росії, так і з кавказських республік колишнього СРСР. Дивно, що на тлі характерних облич, представник штабу АТО робить заяви про відсутність на теренах України російських та зарубіжних найманців. В Донецькій області батальйон "Донбас" протистоїть чеченцям з батальйону" Восток", на блокпосту в Слов"яносербську,Луганської області, з сорока озброєних бойовиків, дві третини -вихідці з Чечні та Азербайджану, в Антрациті-загін донських козаків. Українським хлопцям протистоять добре вишколені найманці . Але, навіть при всіх цих моментах, армія демонструє справжній дух. Під час боїв за Лисичанськ сепаратисти понесли великі втрати. Були зафіксовані два автомобілі "Камаз", які перевозили тіла загиблих колорадів. Армія стискає кільце навколо Луганська. Дивно тільки, що основні бойові дії ведуться в т.з. "трикутнику Фірташа"-Рубіжне-Лисичанськ-Сєверодонецьк, містах, де є підприємства, які належать олігарху.
Посили центральної влади, щодо перемовин, свідчать про момент торгів із сепаратистами. Про активну фазу АТО вже ніхто не розповідає. Складається враження, що якось намагаються легітимізувати ЛНР або до закінчення президентських перегонів не хочуть активізувати АТО. Пояснення влади щодо неможливості введення надзвичайного стану у наших двох областях, бо це може завадити виборам, не знайшли свого підтвердження.
Заборона введення надзвичайного стану у Луганській і Донецькій областях практично зв'язала українським військовим руки. Замість того аби дати збройним силам України виконувати свої конституційні обов'язки, у країні формують партійні армії.

Дмитро Снєгирьов

Категорія: Точка зору | Переглядів: 1729 | Додав: redakcia_V | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
My Great Web page