Середа, 01.05.2024, 20:59
Вітаю Вас Гість | RSS

ВОЛИНЯК

Категорії розділу
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Грудень » 25 » КОЖНОМУ - СВОЄ
09:18
КОЖНОМУ - СВОЄ

Кожна "опозиційна" партія отримала , в залежності від результатів у відсотках своє "опозиційності", відповідні посади та комітети.

"Опозиціонери" з КПУ - посаду Калетніку і можливість сформувати свою фракцію та ще пару-трійку комітетів. "Свобода" - віце-спікера Кошулинського та комітет по екології, який дасть можливість повністю заблокувати питання видобутку сланцевого газу в Україні. Але, найбільшою несподіванкою стало призначення Н.Королевської. Міністерство соціальної політики, як призовий бонус за 1, 5% на виборах.

Всі "опозиціонери" отримали своє. Питання революції не актуальне. Соціальний та національний протест перенесли до наступних виборів. Будемо сподіватися, що Президентських. Піпл може зайняти місця біля екранів телевізорів, де йому запропонують цікаве видовище з бійками та шарпаниною, криками та вибиванням дверей. Сценарій вже написано, головні ролі затверджені. Гонорари, у вигляді міністерських посад та комітетів у ВР, отримані. ПРем’єрний показ із призначенням Азарова та
Рибака успішно відбувся. Касові збори перевершили усі прогнози. Критики з обох боків пишуть позитивні рецензії.

Система запрацювала. Гвинтик до гвинтика, колесо до колеса. Все і всі на своїх місцях. І все бездоганно.

А як же ж протестні маси та справедливий гнів поневоленої нації, який за логікою речей, не повинен дати можливості нормально та спокійно працювати цьому бездоганному механізму?

З протестами теж все заразд. Протести, як невід’ємна складова будь-якого високобюджетного шоу, присутні у сценарії. На їх проведення Адміністрацією Президента затверджено відповідне фінансувння, яке "опозиційний" віце-спікер Кошулинський буде отримувати та роздавати не в
кав’ярні торгівельного комплексу "Глобус", а безпосередньо у своєму кабінеті, під дахом Верховної Ради.

Протести вже відбулися і нам чітко показали наскільки влада все чітко контролює та керує їх проведенням руками штатних "опозиціонерів". В Одесі, під стіни міськради, вийшли підприємці з вимогою повернути ринки у комунальну власність, і їх у цьому підтримала "опозиційна" "Свобода" з
вимогою... заборонити перейменування вулиць.

Соціальний аспект відійшов на другий план, сором"язливо пропустивши на перед першочергове для Одеси питання-перейменування вулиць. Незадоволені підприємці, зі своїми вимогами та плакатами, виступили масовкою та декорацією у чужому шоу під назвою "опозиційний" спротив окупаційній
владі.

Серед криків та диму сльозогінного газу ніхто і не побачив відсутності Маркова та його людей, які ще донедавна не давали спокійно дихати "свободівцям" , періодично ламаючи їм голови металевими прутами та бітами.Маркова побачили у Верховній Раді. Зате його брат, депутат одеської міськради, спокійно спостерігав за тим, як новобраний детутат ВР від "опозиційної" ВО "Свобода" П.Кириленко, який під час сутички з бойовиками "Родины" ганебно тікав кидаючи на призволяще своїх закривавлених побратимів, спокійно вибиває двері в міськраді.

У кожного свої ролі .У кого за сценарієм , у кого згідно придбаного квитка. І лише виборці так і залишаються виборцями, про яких згадують лише перед виборами, обіцяючи змінити все на користь або покращити те, що покращити неможливо по суті своїй.

А щоби виборець не нудьгував в проміжок між виборами йому запропонують участь у Марші УПА або Першотравневій демонстрації, де будуть лунати полум"яні промови рожевощоких "опозиціонерів", які будуть гнівно вимагати змінити все на користь... корисливих.

А який тоді сенс у твоїй "опозиційності", якщо вона безкорислива. Безкорисливим посади та комітети не потрібні.Та їм і не пропонують, пам"ятаючи про їхню безкорисливість.  


http://obozrevatel.com/author/dmitro-snegirov.htm

Категорія: Точка зору | Переглядів: 1431 | Додав: nik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
My Great Web page