Неділя, 28.04.2024, 15:22
Вітаю Вас Гість | RSS

ВОЛИНЯК

Категорії розділу
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Грудень » 11 » Аби перейняти досвід Польщі, для бізнесу у Луцьку влаштували міжнародну конференцію
22:18
Аби перейняти досвід Польщі, для бізнесу у Луцьку влаштували міжнародну конференцію
В обласному центрі Волині, аби польський і український бізнес налагодили співпрацю й обмінялися досвідом, влаштували конференцію. Практику та досвід Польщі у сприянні розвитку підприємництва й економіки обговорювали 8 грудня у конференц-залі готелю «Україна».

Як зауважив віце-президент Польсько-української господарчої палати Олег Дубіш, який є модератором конференції, «наша держава переживає важливий етап свого розвитку». І, як декларує її керівництво, рухається вона у напрямку інтеграції у Європу. Зокрема це стосується інтеграції економіки, бізнесу. І, щоб не вигадувати нові методи, підходи, варто взяти до уваги приклад Республіки Польща. Власне тому й організували конференцію для обміну досвідом, перш за все – перейняти його у поляків.

Привітали учасників конференції та гостей міста перший заступник голови Волинської облради Юрій Лобач та Луцький міський голова Микола Романюк. «Дійсно, наша держава і Волинський край зацікавлені у більшій привабливості й розвитку інвестиційного клімату», – висловив свою думку Лобач. «Зі сторони влади робляться певні кроки і вже є результат у цьому напрямку», – додав він.

Із цією думкою погодився луцький градоначальник: «Завдання влади – перший контакт. А все інше бізнес зробить сам. Найголовніше – не заважати йому». Також Микола Романюк побажав плідної роботи та отримати корисний досвід.

Генеральний консул Республіки Польща у Луцьку Марек Мартінек, своєю чергою, висловив надію, що конференція послужить для розвитку польсько-української співпраці.

Опісля привітань учасники конференції перейшли до виступів. Зокрема говорили про сприяння розвитку підприємництва, про інкубатор бізнес-ідей, зведення будинків шляхом використання системи навчання безробітних та інші теми.



www.vip.volyn.ua


Категорія: Економіка | Переглядів: 761 | Додав: nik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
My Great Web page