Субота, 11.05.2024, 15:59
Вітаю Вас Гість | RSS

ВОЛИНЯК

Категорії розділу
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Березень » 7 » Альпи: знайдений тайник Аненербе?
15:43
Альпи: знайдений тайник Аненербе?
Ні підтвердити, ні спростувати тут нічого не можна. Не вказуються географічні назви, не називається жодне справжнє прізвище. Суцільні таємниці, містика, недомовленість. Ніяких коментарів не немає! Ми отримали якісь крихти інформації і декілька фотографій. Що це? Жарт або правда? Наш журнал не має можливості виїхати до Альп і все перевірити ще раз. Та і якщо раптом з'явиться така можливість, сумніваємося, що нам покажуть більше, ніж потрібно. Це не та тема! Але, який журналіст відмовиться від участі в подібному розслідуванні? Тому постараємося висловлювати все у вигляді легенди. Час все проявить. Все може бути.

Почнемо з несподіваної появи фотографій картини зловісного Доктора Йозефа Менгеле, що прославився страшними дослідами в концтаборах. Представник журналу «Музеї України» в Германії Микола Кайзер, випадково знаходить в якомусь альпійському селі будинок, в якому якийсь час жив Менгеле, прикрившись ім'ям художника Фрідріха Менгеле. Виявляється, Док непогано малював, як і Фюрер!

Кайзер дізнався безліч подробиць у старого господаря будинку, який після війни був ще дуже юним. Менгеле днями бродив з мольбертом в горах, вишукуючи вдалі види. Коли виїжджав, залишив одну картину на пам'ять. За чотири роки в Альпах, Менгеле змінив декілька сіл, намалював декілька десятків картин.

У 1949 році, суперсекретний відділ СС «Одеса» таємно переправив нациста до Південної Америки, де він помер від старості на океанському пляжі.

Ми припустили, що в кінцевому пункті, звідки Менгеле таємно вивезли, залишилися всі його картини, написані між 1945 і 1949 роками. Якщо хтось думає, що подібні полотна не мають цінності, той дуже помиляється. Нині такі картини оцінюються в десятки тисяч євро. І якщо вдасться виявити колекцію картин Менгеле, то її вартість буде дуже серйозною. Цю версію вже підтвердили дивні колекціонери з Києва і Москви, які вирішили самостійно знайти колекцію Менгеле. Ми підозрюємо, що пошукову операцію в Альпах почали колишні офіцери КДБ, які нині торгують антикваріатом. Або представники іншої країни. Сіра зона.

Можна представити здивування жителів гірських сіл, коли їх починають розпитувати про картини. Але саме під час таких розпитувань, Микола Кайзер знаходить родичів дивного чоловіка, що жив відлюдником в горах. Ймовірно, він був офіцером СС, що виконував роль хранителя. Швидше за все, зв'язок із нацистами обірвався у нього ще в сімдесятих. Але старий віддано беріг свою таємницю, не посвячувавши в неї навіть близьких. Недавно хранитель помер.

Ми неодноразово писали про таких людей-хранителів. Таке враження, що вони потрапляють в якусь енергетичну матрицю. Ще живуть хранителі казачих регалій, секретів кладів. Є хранителі в таємних суспільствах. Особливо люблять такі ритуали масони. Гітлерівці дуже ретельно вивчили всі подібні обряди. Адже і СРСР і Третій Рейх будувалися за масонськими правилами. Двигун Жовтневої революції Лев Троцький був масоном 33 ступеню.

Більшість тонких ниток, які нацисти закинули в майбутнє, обірвалися. Хоча, далеко не все. І бурхливий розвиток множинних неонацистських організацій вже в ХХI столітті, не випадковий. Ймовірно скоро почнеться ренесанс комуністичних ідей. Тут все не так просто, як здається звичайному читачеві. Тільки неуки ще не вірять в існування певних усесвітніх центрів, які реально управляють планетою, жорстко між собою конкуруючи. Вірніше, залишився один. Останні в глибокому підпіллі.


В дворі померлого діда, був дуже дивний «винний льох». Як виявилось, він був передбанником до укріпленого секретного бункера, забитого документами СС, картинами. Спадкоємець і Кайзер, якого на певних умовах, запросили до вивчення, страшно боялися міни, або пастки. Фашисти обожнювали все мінувати. Ймовірно, міни були. Але Хранитель, розуміючи, що бункер знайдуть близькі, все знешкоджував.

Взагалі, продуманість цієї інженерної споруди, приголомшує. Передбачено все. Ніякої вогкості. Таке враження, що бункер закрили тільки вчора. Але, сюрпризи не закінчилися. Ось рядки з листів.

«У секретному бункері по чистій випадковості був виявлений ще один замаскований тайник. У нім знаходилися документи і предмети, пов'язані з організацією Анненербе. Як виходило з паперів, на зберіганні були артефакти, привезені з експедиції до Тибету. Відомо, що фюрер надавав колосальне значення цій гірській країні і неодноразово організовував туди експедиції. Я покажу Вам декілька предметів з тайника. Призначення їх незрозуміло, хоча очевидний ритуальний
характер деяких речей. Мабуть, нацисти намагалися відродити обряди тисячолітньої давності в прикладних цілях.

Бронзова ваза. На ній видно сліди вогню, що свідчить про застосування в обрядах вогненного поховання. Ваза дуже стара, по оцінках експертів, 2-3 тис. років до н.е. У вазі знаходилися нагороди 3 рейх. Ймовірно, таким чином окультисти рейху намагалися добитися яких -то своїх цілей, не цілком зрозумілих
для нас. По планах гітлерівців, з'єднання енергетики стародавнього сходу з символами 3 рейх, повинно було привести до якихось результатів. Група дослідників працює зараз над розшифровкою знайдених в тайнику записів».

«Ще одна загадка з тайника бункера СС. Бронзовий предмет незрозумілого призначення. 5 камори, що закривається на гвинтове різьблення. Історик, якому

показали цей предмет висунув гіпотезу, що пристрій служив аналогом російської рулетки в древнетібетськом варіанті, з тією різницею, що замість кулі діяла отрута. У одну з камори закладався могутній заряд опію або іншої сильнодіючої речовини, і придворні розважали царя, грою в долю.

Можливо, офіцери Аненербе і СС лоскотали собі нерви таким же способом. Говорять, рейхсфюрер СС Генріх Гиммлер був фаталістом, і не виключено, що він сам брав участь в грі».

«Безліч предметів стародавнього світу, міфічні звіри, старовинні вази, упереміж з масою фотографій есесівців, з окультною і антисемітською літературою

чернетки, що потребують розшифровок, із загадковими схемами, все указує на те, що вдалося знайти тайник однієї з найзагадковіших організацій 3 рейху, яка

проводила роботи в області окультних наук з метою знаходження таємниць стародавнього світу. Хто зображений на цих фотографіях, що означають ці зашифровані схеми? Поки немає відповіді. Але робота над розкриттям цих загадок йде. Ми сподіваємося, що відповіді будуть».

Журнал «Музеї України» отримав декілька фотографій. Деякі публікуємо. Повторюся - нічого стверджувати не беруся. Як пояснити, не знаю. Версій може бути багато.

Як розпорядяться знахідкою спадкоємці - незрозуміло. Найцінніше знімати заборонили. Питань величезна кількість. Відповідей немає.

Зрозуміло, що ми всі вийшли на якусь велику таємницю. І особисто я сумніваюся, що нам вдасться її розкрити. Знову створюємо альпійську легенду. Це найзручніший для нас шлях. Чекаємо нових листів. Час працює на нас.

Віктор Тригуб, редактор журналу «Музеї України»




























Категорія: Подія | Переглядів: 1326 | Додав: nik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Balkiss  
0
Help, I've been informed and I can't become ignraont.

My Great Web page