П`ятниця, 10.05.2024, 06:34
Вітаю Вас Гість | RSS

ВОЛИНЯК

Категорії розділу
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2009 » Листопад » 21 » Черговий крок на зустріч дітям
15:07
Черговий крок на зустріч дітям

У Луцьку, 19 листопада поточного року, при обласній дитячій клінічній лікарні за підтримки Національної програми на 2006-2010 рр. - "Дитяча онкологія" відкрився центр дитячої онкогематології. В даному закладі маленькі пацієнти зможуть отримати медичну допомогу на ранніх стадіях лікування подібних захворювань. 

Як повідомили спостерігачі, відділення налічує 30 ліжок, 15 з яких розраховані на лікування гематологічних хворих, 5 – нефрологічних і 10 - на дітей з імунологічними розладами.

За словами начальника управління охорони здоров'я Волинської ОДА Ігоря Ващенюка, за допомогою сучасного діагностичного устаткування, купленого у ФРН і США, на Волині з'явилася можливість діагностувати захворювання крові і системи кровообігу дітей на ранніх стадіях захворювання. Він повідомив, що в центрі проводитиметься діагностика патології крові, імунної системи і моніторинг лікувального процесу.

За попередніми розрахунками, щорічно в центрі проходитимуть курс лікування 350-380 пацієнтів. Враховуючи, що на даний час в області з подібними захворюваннями перебувають на обліку 160 дітей можливо очікувати, що маленькі пацієнти матимуть змогу вчасно та кваліфіковано отримати необхідну допомогу.




"

Категорія: Суспільство | Переглядів: 948 | Додав: nik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Cortasia  
0
This forum needed shikang up and you've just done that. Great post!

My Great Web page