П`ятниця, 10.05.2024, 18:31
Вітаю Вас Гість | RSS

ВОЛИНЯК

Категорії розділу
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Травень » 4 » «Дельта Банк» прикрашує Луцьк в рамках акції «Зробимо навколишній світ краще!»
21:09
«Дельта Банк» прикрашує Луцьк в рамках акції «Зробимо навколишній світ краще!»

З 24 квітня по 24 травня «Дельта Банк» проводить всеукраїнську соціальну акцію «Зробимо навколишній світ краще!». В рамках акції співробітники відділень банку в 58 містах України, спільно з керівництвом районних виконавських комітетів, представниками міських лікувальних установ і місцевих ЗМІ, а також - небайдужими громадянами, візьмуть участь в роботах по впорядкуванню місць культури і відпочинку.

В ході акції буде упорядкована територія десятків парків і скверів, лікарень і житлових кварталів, загальною площею в десятки квадратних кілометрів. Роботи включатимуть: висадку квітів, дерев і чагарників; установку лавок і урн; ремонт вуличних ліхтарів і облаштування зупинок суспільного транспорту; асфальтування доріг і установку дитячих майданчиків.

1 травня цього року в у парку імені Лесі Українки міста Луцька зусиллями даної банківської установи було облаштовано новий дитячий майданчик. На відкритті був присутній мер місті Б.Шиба. Він перерізав символічну стрічку, започаткувавши діяльність нової дитячої будівлі.

Діти практично відразу заполонили нове іграшкове містечко. Так що шановні представники бізнесу можливо саме таким шляхом необхідно допомагати країні, в першу чергу її майбутньому - дітям.

Черговими добродійними кроками даного банку буде побудова подібних містечок в м.Ковелі та Нововлинську.












Категорія: Суспільство | Переглядів: 1187 | Додав: nik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Torres  
0
Ppl like you get all the brsnai. I just get to say thanks for he answer.

My Great Web page