Неділя, 28.04.2024, 08:42
Вітаю Вас Гість | RSS

ВОЛИНЯК

Категорії розділу
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Грудень » 11 » Депутат Луцькради довів, що він не «прогульник», а «відмінник»
22:27
Депутат Луцькради довів, що він не «прогульник», а «відмінник»
Рейтинг відвідуваності депутатами сесій Луцької міської ради за перший рік роботи, який оприлюднив сайт «Твій місцевий депутат», занепокоїв одного з обранців, депутата від фракції «Свобода» Миколу Яручика. Він зміг довести, що не пропускав пленарних засідань, - повідомили експерти Центру Політичного Аналізу та Виборчого Консалтингу.

Нагадаємо, що на основі інформації про реєстрацію депутатів на пленарних засіданнях сесій ради, що була отримана від Відділу секретаріату Луцької міської ради у відповідь на інформаційний запит, склали рейтинг відвідуваності депутатами сесій.

Оприлюднена інформація зацікавила не лише журналістів, а й самих депутатів міськради. Так, депутат Луцької міської ради, член фракції ВО «Свобода» Микола Яручик у телефонній розмові заперечив свій «прогул». Він стверджував, що жодного пленарного засідання сесії не пропускав.

Відділ секретаріату міськради повторно перевіривши інформацію визнав допущену неточність та підтвердив слова депутата, про що й повідомив у пятницю ЦПАВК.

Тож експерти Центру Політичного Аналізу та Виборчого Консалтингу офіційно повідомили, що депутат Микола Яручик входить до «сімки»сумлінних міських обранців, які за рік роботи не пропустили жодного дня роботи сесії ради.

Переймаючись своєю репутацією, в зв’язку з прикрою помилкою, яку допустили у секретаріати Луцькради, Микола Яручик зателефонував й у редакцію ВІПу з проханням допомогти спростувати інформацію про його прогули.


www.vip.volyn.ua

Категорія: Політика | Переглядів: 843 | Додав: nik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Emerson  
0
That addsesres several of my concerns actually.

My Great Web page