П`ятниця, 10.05.2024, 17:50
Вітаю Вас Гість | RSS

ВОЛИНЯК

Категорії розділу
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2009 » Листопад » 1 » Добре свято Гелловін
15:06
Добре свято Гелловін
«…Людоед приготовил двух мальчишек на обед,
и повсюду мертвецы лижут из лягушек леденцы!»
З дитячої читанки

ПРОДАЙТЕ ВАШІ ДУШІ

За сатанинським вченням два рази на рік відбувається розмиття межі між світом живих та мертвих - весною у Вальпургієву ніч та восени – в Гелловін.

З історії Гелловіну

В минулому населення Британії, Ірландії та частково Франції – кельти, відзначали 1 листопада своє головне свято – Саман, як кінець старого та початок нового року. З 835 року за благословенням папи Римського Григорія IV західна церква стала святкувати в цей день День усіх Святих. Таким чином співпали та ототожнилися ці дати.

Але з часом древні язичеські кельтські традиції, саме в США – країні релігійних та політичних вигнанців, переросли в буйне маскарадне дійство, де американські сатаністи, прикриваючись християнською маскою, почали організовувати шабаші відьом та глум нечистої сили над благочестивими мешканцями і їхніми дітьми, здійснюючи свою «чорну месу».

Формально, з зовнішньої сторони Гелловін представляє собою разовий на протязі року, захід квазікарнавального типу, персонажами якого є відьми, вампіри, монстри, вурдалаки та інші представники усього того, що в Православ’ї сприймається бісовщиною.

Ритуальні форми сатанинського культу «свята Гелловін» несуть явно підкреслені антихристиянські форми. Використовуючи свято Римо-Католицької Церкви, яка в цей день поминає душі святих, американські сатаністи своїми вчинками свідомо перекручують християнське розуміння святості, сакралізуючи таким чином культуру сатанізму на противагу християнству.

Головною суттю цих дійств, які відтепер, за дозволу влади, легально відбуваються і в Україні, є попрання Православної віри, культури та традиції.

Нам та нашим дітям пропонують замість прославлення наших святих почитати нечисту силу, входити в спілкування з чортами, бісами, маніяками, відьмами та іншими слугами лукавого.

В цей день відбувається ритуальне вбивства в групах, розчленування муляжів трупів, маніпуляції з муляжами органів людського тіла, демонстративне залякування інших. Гелловін є злочинним моральним розбещенням молодого покоління, коли людина приймає на себе личину сатанинської нечисті, уподібнюючись бісам, принижуючи та знищуючи свій Богом даний образ.

На сьогодні в багатьох магазинах вашим дітям запропонують одяг Фредді Крюгера чи Джека-різника, ікла вампірів, маски скелетів, чортів та вурдалаків. Льодяники-домовинки, берцові кісточки з «пташиного молока», фруктове желе у формі людського ембріону та карамельні трупики. Жувальні гумки у вигляді могильних хробачків та зубів небіжчиків, шоколадний тортик у вигляді кучки лайна. Так в нашу свідомість втілюється можливість спробувати на смак справжні подібні речі. Відбуваються конкурси на кращий череп небіжчика чи на саму гарну відьму, а також татуювання та розмальовування себе сатанинськими знаками.

Найбільше занепокоєння викликає участь у цих діях державних керівників, політиків та громадських діячів України. В ніч із 31 жовтня на 1 листопада світло в будинку Верховної Ради не вимикається, з відкритих вікон лунає гучна вульгарна музика, а кількість депутатських авто, які стоять під стінами Парламенту, значно перевищує таку навіть у дні найважливіших голосувань та слухань.



http://www.bratstvo.info/bratstvo-text-4537.html

Категорія: Точка зору | Переглядів: 1035 | Додав: nik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
My Great Web page