Субота, 04.05.2024, 12:01
Вітаю Вас Гість | RSS

ВОЛИНЯК

Категорії розділу
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Червень » 25 » І знову ВІЕМ!!!
20:55
І знову ВІЕМ!!!

Шановні колеги журналісти! Своєю плідною працею Ви вже неодноразово підтвердили тезу про те, що саме ЗМІ є дійсно джерелом інформації для людей мислячих з власною позицією у житті. Проте, чомусь на сьогодні максимум уваги приділяється питанням політики та спорту. Це дійсно важливі теми. Разом з тим, суспільство повинне думати про майбутнє. Виникає необхідність не оминати увагою і події, позитивні наслідки від яких пожинатиме наша країна в найближчому майбутньому.

Однією з них з цілковитою впевненістю можна назвати ініціативу одного з вузів Волині. Так, за сприяння європейських партнерів Волинський інститут економіки та менеджменту розпочинає великий міжнародний соціальний проект «Крок назустріч!» Дія проекту поширюється на розвиток і підтримку обдарованої, інтелектуальної молоді шляхом надання БЕЗКОШТОВНОЇ високоякісної економічної освіти за міжнародними стандартами з отриманням ДИПЛОМУ ДЕРЖАВНОГО ЗРАЗКА.

Це є великий шанс для активних, інтелектуальних, ерудованих студентів поряд з фаховою освітою, здійснити поглиблене вивчення іноземних мов, отримати закордонну практику та сприяння в працевлаштуванні з можливістю навчання в провідних бізнес-школах Європи!

З метою ознайомлення з етапами реалізації проекту керівництво Волинського інституту економіки та менеджменту 26 червня поточного року о 12.00 за адресою м. Луцьк, вул.. Електроапа​ратна, 3, бізнес-ауд​иторія № 105 проведе прес-конференцію.  Функціонери вузу познайомлять присутніх з особливостями навчання і підтримки обдарованих студентів вступної кампанії 2012 року. На даний захід запрошуються журналісти, представники ЗМІ та всіх зацікавлені особи.  

На конференції будуть присутні керівники  даного вищого навчального закладу: ректор, доктор технічних наук, професор, академік інженерної академії наук України, відмінник освіти Горбовий Артур Юліанович; проректор з навчально-виховної роботи ВІЕМ, кандидат технічних наук, доцент Степанюк Оксана Миколаївна; завідувач відділу зв’язків з громадськістю та профорієнтації Мисковець Олена Валеріївна. Зі сторони зарубіжних партнерів ви матимете змогу задати запитання проректору зі стратегічного розвитку  Бізнес-школи в Остраві (Чехія)  Радану Юнгеру та канцлеру Надбужанської вищої школи імені Марка Карпя (м. Сем’ятичі Республіка Польща) Кшиштофу Рожуку.

Випускники шкіл звертаюсь до Вас. Не пропустіть шанс здобути безкоштовно першу вищу освіту міжнародного рівня у ВІЕМ, пройти стажування за кордоном, відчути себе студентом європейського простору!

 Я розумію, що після цієї публікації в коментарях можливо з’являться вислови, щодо моєї особистої зацікавленості у рекламі даного навчального закладу. Так, я дійсно зацікавлений, але лише в тому щоб наші діти отримали шанс здобути європейську освіту безкоштовно.


 

 

 

 

Категорія: Подія | Переглядів: 1485 | Додав: nik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Antonio  
0
Never would have thunk I would find this so inipsdensable.

My Great Web page