П`ятниця, 10.05.2024, 16:18
Вітаю Вас Гість | RSS

ВОЛИНЯК

Категорії розділу
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2009 » Листопад » 21 » Юлія Тимошенко уп`яте їде на Волинь
13:59
Юлія Тимошенко уп`яте їде на Волинь
Прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко ще один раз, уп`яте в 2009 році приїде на Волинь. Про це сьогодні під час прес-конференції в обласному штабі ВО «Батьківщина» сказав голова обласної ради Волині Анатолій Грицюк, пише "Сім'я і Дім".

«Ми готуємо новий візит Юлії Володимирівни. Найімовірніше, вона відкриватиме підприємство «Кроноспан» у Нововолинську, «Нестле» у селі Смолигів Луцького району та макаронну фабрику під Луцьком», - сказав Грицюк. Стосовно дати візиту Тимошенко він натякнув, що це може статися або 5, або 15 грудня, оскільки у ці дні вручатимуть ключі від квартир мешканцям житлових будинків у Нововолинську та Ковелі, які добудовувалися за кошти державної іпотечної уставнови у межах спеціальної урядової програми.

Нагадаємо, що Тимошенко відвідала область у 2009 році у червні, коли очолила процес ліквідації наслідків буревію, що пройшов на півночі Волині, у серпні, коли святкувала у Нововолинську День шахтаря, у жовтні, коли відвідала ЛуАЗ та обласну лікарню, у листопаді, коли перевіряла, як Волинь воює із грипом та ГРВІ.

Mobus.com

Категорія: Політика | Переглядів: 984 | Додав: nik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
My Great Web page