Субота, 04.05.2024, 18:43
Вітаю Вас Гість | RSS

ВОЛИНЯК

Категорії розділу
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Березень » 19 » «Новітній інтелект України» в Луцьку
23:03
«Новітній інтелект України» в Луцьку
 Шість років поспіль Волинський інститут економіки та менеджменту виступає регіональним партнером Всеукраїнського молодіжного конкурсу "Новітній інтелект України”, який проходить за підтримки Міжнародного благодійного фонду "Україна 3000”.

Метою цього конкурсу є системний пошук талановитих молодих людей України з метою реалізації їх інтелектуального потенціалу, підвищення рівня економічних знань.

На Волині пошуком та підтримкою обдарованої молоді, залученням їх до наукової та суспільної діяльності активно займається ВІЕМ, пропагуючи та популяризуючи науковий молодіжний рух. Тому поряд з науковими конференціями, форумами, семінарами, які постійно відбуваються у ВІЕМ  велика увага приділяється популяризації конкурсу «Новітній інтелект України»

Результатом такої діяльності є чергова перемога Волині, яка зайняла перше місце за кількістю поданих наукових робіт.

На Конкурс було подано 1 052 роботи.

Лідером за кількістю поданих робіт, як і минулого року, стала Волинська область – 139 робіт. До п’ятірки лідерів також увійшли: Дніпропетровська область - 73 наукові роботи, Київська область – 67 наукових робіт, Полтавська область – 64 наукові роботи та Хмельницька область – 62 наукові роботи.

 Конкурс проводиться серед молодих дослідників віком до 35 років. В ньому беруть участь старшокласники, студенти та молоді науковці.

-               перша вікова категорія – учні старших класів шкіл, ліцеїв, гімназій;

-               друга вікова категорія – студенти навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації;

-               третя вікова категорія – аспіранти, викладачі, дослідники-практики, вік яких не перевищує 35 років.

 

Конкурс складається з 3-х конкурсних номінацій:

1. Конкурс наукових досліджень з гуманітарної та економічної тематики (на задані організаторами теми).

2. Конкурс бізнес-ідей.

3. Конкурс соціальних проектів.

 Серед поданих від Волині 139 наукових робіт членами Національного журі конкурсу у Києві проведено попередній відбір найкращих робіт від 17 учасників, яких запрошено на конкурс-захист у ВІЕМ, що відбудеться 22 березня 2012 року.

Визначення попередніх переможців конкурсу на першому етапі від Волині відбудеться шляхом публічного захисту конкурсантами своїх робіт на регіональному конкурсі-захисті

 Переможці конкурсу-захисту регіонального відбіркового етапу у ВІЕМ будуть запрошені до участі у конкурсі-захисті національного етапу конкурсу у м. Київ. 

Нагородження та відзначення переможців відбудеться 20 квітня 2012 року в рамках проведення Національного молодіжного форуму «Новітній інтелект України».

 Регіональний етап VІ Всеукраїнського молодіжного конкурсу «Новітній інтелект України» здійснюється за підтримки Міської ради м. Луцька, Управління освіти і науки ВОДА, Управління в справах сім’ї, молоді і спорту ВОДА.

 Конкурс захист відбудеться у конференц-залі ВІЕМ за адресою: м. Луцьк, вул. Електроапаратна, 3.


Категорія: Подія | Переглядів: 1101 | Додав: nik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
My Great Web page