Неділя, 28.04.2024, 01:22
Вітаю Вас Гість | RSS

ВОЛИНЯК

Категорії розділу
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Грудень » 23 » Тягнибока чекає незвичайний новорічний подарунок
11:12
Тягнибока чекає незвичайний новорічний подарунок
Лідер ГІ «Права Справа» Дмитро Снєгирьов відіслав поштою лідеру ВО «Свобода» Олегу Тягнибоку новорічний подарунок. Про це він написав у Фейсбуці.

«Сьогодні, не звертаючи уваги на лютий мороз, я пішов на ринок і купив кола для болгарки. На цей відчайдушний крок мене змусили піти запитання луганчан, чому « Свобода «не повністю демонтувала паркан біля Верховної Ради. Спочатку я відповідав, що я давно вже не в «Свободі», потім втомився пояснювати, що «Свобода» – це опозиційна партія і у них немає належного фінансування. 

На біл-борди є, а от на кола для болгарки щоби повністю демонтувати паркан навколо ВР, немає. Якщо так важко, то чому б не допомогти народним обранцям, бо попередній демонтаж паркану хоча і наробив багато шуму, але і залишив багато питань. Навіщо ці дешеві сцени, якщо не доведена до кінця робота?

Пане Олеже, завтра вранці відішлю вам бандероль з колами, щоб ви могли довести до логічного завершення розпочату справу «, – написав він.

У коментарі журналістам Снєгирьов зазначив, що вже відправив бандероль з колами для болгарки.

« Я з розумію, що демонтаж паркану навколо Верховної Ради-це першочергове завдання опозиційної партії, яка прийшла в парламент з гаслами змінити все на користь українців. Але, я не розумію, чому це завдання не доведено до логічного завершення. Демонтована лише незначна частина паркану. Якщо у « Свободи», як парламентської опозиційної партії , зараз певні фінансові труднощі, які виникли внаслідок їхніх опозиційних дій,таких , як наприклад, вибивання дверей чи побиття незахищенного від депутатського свавілля охоронця, то я готовий зробити свій внесок у спільну справу повалення режиму Януковича і вислати п.Тягнибоку кола для болгарки щоби він зміг завершити цю важливу справу «-підкреслив Д.Снєгирьов.

Прес-служба ГІ» Права Справа»
Категорія: Політика | Переглядів: 1176 | Додав: nik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Saepoel  
0
That's the percfet insight in a thread like this.

My Great Web page