П`ятниця, 10.05.2024, 20:33
Вітаю Вас Гість | RSS

ВОЛИНЯК

Категорії розділу
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Листопад » 25 » У Луцьку до протестів підприємців приєдналися пенсіонери і ОУН-УПА
15:13
У Луцьку до протестів підприємців приєдналися пенсіонери і ОУН-УПА
Близько 10:00 25 листопада на Київському майдані у Луцьку розпочалася акція протесту підприємців Волині.

На початку заходу учасники мітингу заповнили приблизно півплощі. Однак надалі, за словами члена координаційної ради по Волинській області Асамблеї малого та середнього бізнесу Костянтина Байчука, їх кількість має збільшитися до 5 тисяч, повідомляють "Волинські новини".

На мітинг зійшлися підприємці із Завокзального, Північного та Центрального ринків, ринку "Пасаж", торгового центру "Ювант" міста Луцька, а також таксисти.

Протестувальники кажуть, що у такий спосіб вони вимагають від Президента накласти вето на прийнятий депутатами Податковий кодекс, провести вибори до Верховної Ради не 2012-го, а 2011 року та відправити уряд Азарова у відставку.

Костянтин Байчук закликає підприємців, які прийшли на площу, зібрати групу підтримки, яка поїхала б до Хмельницького.

Там, за словами Байчука, хмельницький губернатор наказав міліції оточити мітингуючих підприємців. У результаті одного з учасників акції протесту у Хмельницьку затримали і, зі слів Костянтина Байчука, тримали в лікарні прикутого до ліжка.

Також Байчук розповів, що міський голова Бердянська Запорізької області підтримав підприємців, які мітингують у Києві, відправивши до столиці працівників міської ради.

Близько 11.00 підтримати мітингувальників на Київському майдані прийшли пенсіонери і представники Братства вояків ОУН-УПА імені Клима Савура.

Також після 12-ї до акції протесту долучилися представники служб таксі. Окрім таксі "Морячок", представники якої були від початку мітингу, на акцію прибули таксисти служби "15-85" та "Євротаксі".

Мітингувальники вимагають, аби до них вийшли голова облдержадміністрації Борис Клімчук та луцький міський голова Микола Романюк.

http://www.zaxid.net


Категорія: Суспільство | Переглядів: 857 | Додав: nik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
My Great Web page