Неділя, 28.04.2024, 15:41
Вітаю Вас Гість | RSS

ВОЛИНЯК

Категорії розділу
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Травень » 21 » У Луцьку хочуть влаштувати GPS-моніторинг маршруток
21:40
У Луцьку хочуть влаштувати GPS-моніторинг маршруток
У Луцькій міській раді відбулося засідання круглого столу з питань обговорення умов проведення конкурсу пасажирських перевезень. Оскільки восени має відбутися черговий конкурс щодо перевезень у маршрутних таксі. Однією з обов’язкових умов конкурсу є наявність у маршрутці системи GPS-моніторингу руху транспорту.

Як повідомили у прес-службі Луцької міськради, технологія GPS-моніторингу транспорту застосовується у диспетчерських службах, щоб контролювати і координувати транспорт. Втім, через високу ціну подібного обладнання (1,5-2 тисячі доларів США для одного авто), отож поки що цей пункт у майбутніх умовах обговорюватимуть ще раз. 

Представники відділу транспорту Луцької міської ради запропонували перевізникам знизити вартість проїзду або ж безкоштовно перевозити пенсіонерів на час страйку Луцького підприємства електротранспорту, мотивуючи збільшенням пасажиропотоку у приватних маршрутках, а відтак і прибутків. Проте луцьких маршрутників влаштовує існуючий перелік категорій осіб, які мають право на безкоштовний проїзд. Тому зійшлись на тому, щоб на період страйку тролейбусників зняти існуюче обмеження щодо максимальної кількості пільговиків існуючого переліку у салоні автобуса.

Окрім того, перевізники погодилися перевозити у маршрутках дітей віком від 6 до 14 років 1 гривню увесь рік, а не лише на період навчання, як є зараз.


www.zaxid.net

Категорія: Економіка | Переглядів: 958 | Додав: nik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
My Great Web page