Неділя, 28.04.2024, 03:05
Вітаю Вас Гість | RSS

ВОЛИНЯК

Категорії розділу
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Грудень » 14 » "УДАР" ви за кого?
15:49
"УДАР" ви за кого?

Черговий раз пан Познер, відомий провокатор, підготував цікаву передачу за участю В.Кличка. Хоча можливо і виборчий штаб парії українського політика розраховував набрати голоси завдяки "розкрутці" на відомій програмі. Не тут-то було. Понер є Познер. Видатний провокатор та чудовий журналіст. І як коментують мої колеги по перу на сторінках "FB"- ку, провокація це один з методів журналістики, який відкриває істинне лице опитуваного.  І якщо пан Кличко бажав прийняти участь у програмі Познера треба було б підготовитись до подібних питань стосовно української історії.

Не хочу бути необєктивним та маніпулятивним тому пропоную читачеві самостійно переглянути відео та зробити висновки. http://tsn.ua/politika/klichko-pro-upa-ti-hto-pidtrimuvav-fashizm-viklikayut-negativni-emociyi.html. 

Моє враження наступне. На завершенні передачі Кличко отримав легкий джеб та "поплив". Бачачи реакцію українця Познер "навалився" та відправив в нокаут чемпіона світу. Бумс. А жаль. І після бою ні які пояснення, що плече чи нога боліла не допоможуть. Слово не горобець.

Пан Володимир Вятрович (історик та публіцист)в своїх коментарях вказав, що як би В.Кличко апелював таким чином - "Понимаю, что воины УПА отстаивали свою правду, и с уважением отношусь ко всем, кто боролся и отстаивал независимость". Якби він сказав це в ефірі, В.В. б повірив, що Кличко так думає і має шанс стати політиком національного масштабу. Проте... 

Категорія: Політика | Переглядів: 806 | Додав: nik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
My Great Web page