П`ятниця, 10.05.2024, 14:50
Вітаю Вас Гість | RSS

ВОЛИНЯК

Категорії розділу
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2009 » Листопад » 21 » Волинь поповнила списки матерів-героїнь
14:13
Волинь поповнила списки матерів-героїнь
У Камінь-Каширському районі Волинської області посвідчення і медалі матерів-героїнь отримали 350 жінок, що народили і виховали до 16 років 5 і більше дітей. Посвідчення і медалі вручив голова Волинської обласної держадміністрації Микола Романюк.

На цей раз нагороди отримали 65 матерів села Воєгоща, 123 – села Ворокомле, 93 – села Бузаки і 69 – м. Камінь-Каширський.

Одночасно в це день 97 матерів-героїнь отримали разову матеріальну допомогу держави у розмірі 6 неоподатковуваних мінімумів – 6690 грн.

"Враховуючи те, що з 1 січня 2010 року будуть внесені істотні зміни в закон про статус багатодітних сімей, в районі формується база даних, що складається з понад 2000 сімей, в яких налічується троє і більше дітей. Вони користуватимуться пільгами багатодітних сімей - 50%-ою оплатою користування за газ і електроенергію, а також безкоштовний проїзд дітей-школярів в громадському транспорті і безкоштовні ліки", - повідомив заступник начальника відділу сім'ї, молоді і спорту Камінь-Каширського району Владимир Синчук.

У свою чергу глава Волинської області М.Романюк завірив, що діти з сімей, де виховується більше 5 дітей, наступного року вчитимуться у вузах всіх форм власності на безкоштовній основі.

Крім всього, за його словами, в районі успішно завершилося виконання програми "Зігрій любов'ю дитину" - спільний проект влади і бізнесу, метою якого було будівництво житла для сімей, що налічують 10 і більш за дітей.


www.interfax.com.ua/

Категорія: Суспільство | Переглядів: 1393 | Додав: nik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
My Great Web page