Понеділок, 13.05.2024, 08:20
Вітаю Вас Гість | RSS

ВОЛИНЯК

Категорії розділу
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Лютий » 6 » Хочеш бути багатим - слідуй народним прикметам
20:36
Хочеш бути багатим - слідуй народним прикметам
Щоб поправити своє матеріальне положення, зовсім не обов'язково багато працювати. Досить дотримувати народні прикмети, які точно указують, що треба робити, щоб водилися гроші.

Кандидат наук з Харкова Н. Аксенова власним прикладом довела, що проходження певним принципам допомагає уникнути матеріальних проблем, повідомляє сайт "Інформнаука".

Так, значна частина прикмет про гроші пов'язана із столом. Якщо стіл виконує посередницьку функцію, то кинута на нього дрібниця або ключі від будинку безпосередньо потрапляють в світ інший. І нічого дивовижного, що у людини, що передала в таке місце «ключ від квартири, де гроші лежать» виникають фінансові труднощі. Сама жінка стверджує, що її матеріальне положення без всяких додаткових зусиль покращало незабаром після того, як вона перестала класти ключі на стіл. 

Дуже небезпечні для грошей і благополуччя порожнеча і все, що її символізує. Тому порожня пляшка - предмет, на столі абсолютно недоречний. Один з символів порожнечі - свист. Звідси мабуть, і відбулася заборона свистіти в будинку. Ще одним аналогом порожнечі служить все голе, неприкрите. Тому змітати крихти із столу голою долонею - до безгрішшя. Руку треба покривати ганчіркою, а стіл - скатертиною. Недаремно народна мудрість радить тримати під скатертиною декілька купюр. Якщо скатертини немає, її може замінити клейонка.

Отже, наведіть лад на столі, а заразом і в будинку. Не розкидайте, де потрапило, ключі. Порожні пляшки здайте. Помітите в будинку, тому що будь-яке сміття співвідноситься з категорією потойбічного. Але врахуйте, що віник в будинку повинен бути тільки один, купуючи його, не можна торгуватися, а зберігати потрібно обов'язково вгору мітелкою, а не ручкою. Мести треба від порогу, інакше всі гроші виметеш. Виконавши, сідайте і чекайте результату.


http://www.finam.info

Категорія: Точка зору | Переглядів: 1345 | Додав: nik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
My Great Web page