П`ятниця, 10.05.2024, 05:44
Вітаю Вас Гість | RSS

ВОЛИНЯК

Категорії розділу
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Лютий » 06
Щоб поправити своє матеріальне положення, зовсім не обов'язково багато працювати. Досить дотримувати народні прикмети, які точно указують, що треба робити, щоб водилися гроші.

Кандидат наук з Харкова Н. Аксенова власним прикладом довела, що проходження певним принципам допомагає уникнути матеріальних проблем, повідомляє сайт "Інформнаука".

Так, значна частина прикмет про гроші пов'язана із столом. Якщо стіл виконує посередницьку функцію, то кинута на нього дрібниця або ключі від будинку безпосередньо потрапляють в світ інший. І нічого дивовижного, що у людини, що передала в таке місце «ключ від квартири, де гроші лежать» виникають фінансові труднощі. Сама жінка стверджує, що її матеріальне положення без всяких додаткових зусиль покращало незабаром після того, як вона перестала класти ключі на стіл. 

Дуже небезпечні для грошей і благополуччя порожнеча і все, що її символізує. Тому по ... Читати далі »
Категория: Точка зору | Просмотров: 1344 | Добавил: nik | Дата: 06.02.2010 | Комментарии (0)

Хитромудрий, але небезпечний спосіб "чесного відбирання грошей" перекочував до нас з Москви. Гроші роблять "жертви ДТП".

"Хитруни наглядають авто ціною в 20-50 тисяч доларів. На суперкруті джипи і авто преміум-класса не зазіхають - бояться. Шахрай вибирає авто, яке їде нешвидко, частіше в крайній правій смузі у узбіччя. Нібито переходячи дорогу, пішохід раптом падає на капот. Зовні все виглядає, ніби водій збив людину. В більшості випадків шокований водій вибігає з машини, і бачить, що "постраждалий" опам'ятовується. 

Пішохід заявляє, що згоден за декілька сотень (або тисяч доларів) мирно розійтися.  

Почастішали і так звані "підстави", коли водії навмисно створюють аварійну ситуацію, підставляючи своє недороге авто дорожчому. Вони заздалегідь спеціальною теркою дряпають свій автомобіль, виїжджають на трасу, а примітившись відповідну жертву, починають як би випадково підтискати її. У результаті ... Читати далі »
Категория: Суспільство | Просмотров: 928 | Добавил: nik | Дата: 06.02.2010 | Комментарии (1)

Українські експерти попереджають: на банківську систему країни насувається друга хвиля кризи у зв'язку з накопиченням проблемних активів.

"Для банківської системи йде друга хвиля кризи. Внаслідок того, що наше законодавство, як радянське законодавство, орієнтоване на захист прав кредиторів, всі банки України мають дуже великі проблеми з поверненням кредитів. Причому у всіх сегментах: як з юридичними особами, так і з фізичними, як з великим бізнесом, так і з малим", - заявив глава правління банку "Фінанси та Кредит" Володимир Хливнюк під час засідання Фінансового прес-клубу, організованого за підтримки "Дзеркала тижня".

За словами Хливнюка, серед позичальників, які не повертають кредити, є як ті, хто свідомо "кидає" банки, так і ті, хто дійсно потрапив у важку фінансову ситуацію і не може розплатитися з об'єктивних причин.

Він нагадав, що банки проводять жорстку політику в цьому питанні, ос ... Читати далі »
Категория: Економіка | Просмотров: 909 | Добавил: nik | Дата: 06.02.2010 | Комментарии (0)

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz