Неділя, 12.05.2024, 18:12
Вітаю Вас Гість | RSS

ВОЛИНЯК

Категорії розділу
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Лютий » 6 » На дорогах України з'явився новий вигляд шахрайства
19:03
На дорогах України з'явився новий вигляд шахрайства
Хитромудрий, але небезпечний спосіб "чесного відбирання грошей" перекочував до нас з Москви. Гроші роблять "жертви ДТП".

"Хитруни наглядають авто ціною в 20-50 тисяч доларів. На суперкруті джипи і авто преміум-класса не зазіхають - бояться. Шахрай вибирає авто, яке їде нешвидко, частіше в крайній правій смузі у узбіччя. Нібито переходячи дорогу, пішохід раптом падає на капот. Зовні все виглядає, ніби водій збив людину. В більшості випадків шокований водій вибігає з машини, і бачить, що "постраждалий" опам'ятовується. 

Пішохід заявляє, що згоден за декілька сотень (або тисяч доларів) мирно розійтися.  

Почастішали і так звані "підстави", коли водії навмисно створюють аварійну ситуацію, підставляючи своє недороге авто дорожчому. Вони заздалегідь спеціальною теркою дряпають свій автомобіль, виїжджають на трасу, а примітившись відповідну жертву, починають як би випадково підтискати її. У результаті створюється ілюзія невеликого ДТП.

Обидва авто зупиняються, і шахрай починає дзвонити і голосно описує ситуацію нібито своєму страховому агентові, який, природно, відповідає в трубку, що винен не він. Шахрай розраховує на шоковий стан "винуватця" і тут же заявляє, що можна домовитися, наприклад, за тисячу доларів, тому що, мов, він дуже поспішає.

Єдиним порятунком від такого шахрайства в міліції вважають - не панікувати. Щоб охочі легко заробити ретирувалися, досить викликати на місце ДАІ. Адже фахівці відразу зрозуміють, що пішохід ніяких каліцтв не отримав, а подряпини на авто - не від зіткнення, а від "терки"

За матеріалами: podrobnosti

Категорія: Суспільство | Переглядів: 929 | Додав: nik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Kara  
0
Was totally stuck until I read this, now back up and runignn.

My Great Web page