Понеділок, 13.05.2024, 02:02
Вітаю Вас Гість | RSS

ВОЛИНЯК

Категорії розділу
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2009 » Грудень » 4 » На ремонт траси «Рівне—Луцьк» виділили 500 мільйонів гривень з державного бюджету
14:22
На ремонт траси «Рівне—Луцьк» виділили 500 мільйонів гривень з державного бюджету

Водії, які щодня їздять у двох напрямках, тішаться: нарешті дочекалися. Солідарні з ними й ДАІшники. Адже цей шлях — один із найаварійніших на перетені областей. 

Ділянка Рівне—Луцьк — дорога державного значення. Її ремонт запланований до Євро-2012. Для цього у держбюджеті передбачено 500 мільйонів гривень, з яких 41 освоїли вже у цьому році. За ці кошти почали реконструювати дорогу зі сторони Волинської області. У селі Обарів дорога ще має дві смуги руху. А от від Карпилівки починаються справжні проблеми.
Автодорога Рівне—Луцьк є однією з найнебезпечніших шляхів на Рівненщині. Особливо багато аварій зафіксовано від кільцевої розв’язки «Рівнеазоту» до села Зоря.

Причина цьому — вузька проїжджа частина, круті підйоми та спуски, а також недотримання водіями вимог дорожніх знаків та розмітки, кажуть спеціалісти. На стан покриття державної дороги нарікають і водії маршруток, які щодня їздять цим шляхом. Кажуть, ремонтувати дорогу потрібно негайно.
У службі автомобільних доріг заспокоюють: вже скоро ділянка шляху Рівне—Луцьк стане дорогою першої категорії. Матиме чотири смуги руху, дві в одному дві в іншому напрямку. Підйоми та спуски по можливості зрівняють, де потрібно — поставлять мости. Всі роботи планують закінчити до 2012 року.

http://www.ogo.ua

Категорія: Економіка | Переглядів: 909 | Додав: nik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Khairul  
0
Good to find an expert who knows what he's talinkg about!

My Great Web page