Понеділок, 13.05.2024, 17:14
Вітаю Вас Гість | RSS

ВОЛИНЯК

Категорії розділу
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2009 » Грудень » 04

ІV Чемпіонат любителів сала «З любов’ю… до Сала» незабаром відбудеться у Луцьку.

Традиційно будуть проведені конкурси на найважчого учасника чемпіонату, на швидкість і кількість поїдання сала. До речі, учасник, який поб’є світовий рекорд буде нагороджений туристичною путівкою за кордон, — повідомляє кореспондент Луцького інформаційного порталу.


Організатор конкурсу Віталій Іваницький запевняє, що хоча минулого року не вдалося подолати рекорди на приготування найдовшого «салбургера» та на найшвидше поїдання кілограма сала, проте цього разу учасники чемпіонату мають всі шанси. До слова, минулоріч конкурсантам вдалося скласти лише 23 метри «салбургера», тоді як рекордом є бутерброд з сала довжиною 73 метри.

На чемпіонат любителів сала запрошені представники «Книги рекордів України» та «Книги рекордів Гіннеса». Крім того, запланована презентація книги «З любов’ю… до сала!» та святкова концертно- ... Читати далі »
Категория: Суспільство | Просмотров: 887 | Добавил: nik | Дата: 04.12.2009 | Комментарии (0)

Водії, які щодня їздять у двох напрямках, тішаться: нарешті дочекалися. Солідарні з ними й ДАІшники. Адже цей шлях — один із найаварійніших на перетені областей. 

Ділянка Рівне—Луцьк — дорога державного значення. Її ремонт запланований до Євро-2012. Для цього у держбюджеті передбачено 500 мільйонів гривень, з яких 41 освоїли вже у цьому році. За ці кошти почали реконструювати дорогу зі сторони Волинської області. У селі Обарів дорога ще має дві смуги руху. А от від Карпилівки починаються справжні проблеми.
Автодорога Рівне—Луцьк є однією з найнебезпечніших шляхів на Рівненщині. Особливо багато аварій зафіксовано від кільцевої розв’язки «Рівнеазоту» до села Зоря.

Причина цьому — вузька проїжджа частина, круті підйоми та спуски, а також недотримання водіями вимог дорожніх знаків та розмітки, кажуть спеціалісти. На стан покриття державної дороги нарікають і водії маршруток, які щодн ... Читати далі »

Категория: Економіка | Просмотров: 909 | Добавил: nik | Дата: 04.12.2009 | Комментарии (1)

Телеміст за участю представників міської влади Рівного та Луцька провели 20 листопада на телеканалі "Рівне 1”. Під час прямого ефіру говорили про одвічне суперництво двох сусідніх обласних центрів, а також з’ясовували: де ж влада господарська, а де — патріотична.

Гостями двох студій стали заступники міських голів Рівного та Луцька Сергій Васильчук і Владислав Стемковський, а також голови бюджетних комісій Луцької та Рівненської міськрад Юрій Корольчук та Сергій Паладійчук. Темою розмови стали якість життя у Рівному та Луцьку за двома основними параметрами: економічний розвиток (стан наповнення міського бюджету, розвиток виробництва та інвестиції), а також стан житлово-комунального господарства. Зокрема, були озвучені підсумки порівняльного дослідження, проведеного на сторінках газети "ОГО” на початку серпня цього року. Наприклад, про те, що міський бюджет Рівного є "заручником” хімічного гіганта "Рі ... Читати далі »

Категория: Суспільство | Просмотров: 966 | Добавил: nik | Дата: 04.12.2009 | Комментарии (0)

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz